Chat2ALL
Home Help Commando's Chatkamers Botjes Chatten Chatregels Server-Motd

Botjes

Wij hebben een aantal botjes draaien op onze server waar Chat2ALL eigenaar van is, en mag gebruikt worden in de channels door channel eigenaar om de chat wat leuker en gezelliger te maken. Het is dan ook streng verboden om eigen bot(jes) te laten verbinden met onze server.

Chat2ALL
Omschrijving van de bot:

Chat2ALL is een server bot en deze is dan ook verplicht in ieder channel op onze server. Hij is er voor jullie om het leuk en gezellig te houden op de chat, hij monitoort en handhaaft indien nodig als de regels van de chat verbroken wordt.

Ook houd hij de stats bij in ieder channel, om deze te kunnen zien moet je minimaal @ (operator) rechten hebben in de channel. Commando hier voor is !stats. Het is geen uitgebreide stats wat via een website gaat maar via de channel.

Voorbeeld: Chat2ALL Stats-Img

C2A Hr

Elmo
Omschrijving van de bot:

Elmo is een fun bot die door ieder in de chat gebruikt mag worden. Om Elmo te laten joinen in jouw channel vraag via #help aan een van ons Server Admin's. Als Elmo in jouw channel zit kan de fun commando's opgeroepen worden door !cmds te typen.

Hou er wel rekening mee dat Elmo voorzien is van een Flood/Spam systeem, ieder mag een commando 1 keer in de 25sec gebruiken. Zo houden wij een overzicht op de scroll en zo voorkomen wij flooden/spammen op de chat.

C2A Hr

Netwerk Servers

Storing? Raadpleeg een ServerAdmin!

Webchat & mIRC Clients: Webchat Webcam: Red5 Server: ZNC Services:


ServerAdmin's

_RiCHaRD_

Francis

BernieSUBSCRIBE

Join my mailing list to receive updates on the latest blog posts and other things.