Chat2ALL
Home Help Commando's Chatkamers Botjes Chatten Chatregels Server-Motd

Help

Verbinding

Chat je liever met o.a. Mirc programma maar ik krijg geen verbinding met poort 6667 ?!. Dat klopt ons poort nummer is 7000 en host is irc.chat2all.nl.

Helpkamer

Hulp nodig? Prima! Hier voor ga je naar de #Help kamer, niet via eigen chatkamer of prive. Zo houden wij het schoon en overzichtelijk op de scroll van een chatkamer. Helpkamer is gemaakt voor hulp dus meld je daar als je hulp nodig bent.

HelpBot

24/7 hulp en aanwezig zijn in Helpkamer is niet mogelijk, dat hoeven wij vast niet uit te leggen. We hebben een HelpBot in Helpkamer die voorzien is van enkel commando's. Maak hier gebruik van door de commando's op te roepen door -help te typen in #Help kamer. Kom je er niet uit of kan HelpBot op dat moment jou niet helpen, dat is uiteraard mogelijk. Roep dan om Hulp maar wees geduldig het kan voorkomen dat wij even niet aanwezig zijn.

Webbrowser

Ik gebruik Google Chrome maar zie geen player of kan geen webcam aanklikken/gebruiken, hoe kan dat? Google Chrome ondersteund geen Flash meer maar wil je toch live mee luisteren via player of gebruik maken van een webcam. Gebruik dan Microsoft Edge, Mozilla FireFox of Apple Safari dan is het probleem opgelost!

Netwerk Servers

Storing? Raadpleeg een ServerAdmin!

Webchat & mIRC Clients: Webchat Webcam: Red5 Server: ZNC Services:


ServerAdmin's

_RiCHaRD_

Francis

BernieSUBSCRIBE

Join my mailing list to receive updates on the latest blog posts and other things.